Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie podobają się wam dziewczyny ;]

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka luźna dyskusja, MÓWIMY O WYGLĄDZIE a nie o ciele.

Ja uwielbiam rude, piegowate dziewczyny... Każda ruda ma jakieś coś w spojrzeniu, czego nie mają inne dziewczyny. Poza tym wspaniale wyglądają ^^

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Blondynki ;3, oczywiście te co mają trochę więcej oleju w głowie :).

A co do ciała, to mimo wszystko muszę dodać, że muszą być duże piersi, oraz dobra sylwetka (trochę ćwiczenia)

~Pozdrawiam

logo-mpc.png

Opublikowano

Nie za niska, nie za gruba, ale aby też nie była wieszakiem, obojętny kolor włosów (tylko nie jakiś niebieski :f) i aby była w miarę inteligentna. Reszta jest mi obojętna. 

Ważne też jest aby dbała o siebie, ale bez przesady, że nałoży 2kg make-up. 

Opublikowano

Andzrzej ....Andrzej Andrzej......

Andrzej Pozdro

Rude fałszywe wole Czarnulki z dużymi cyckami i z bagażnikiem jak u nicky Minaj <3

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

Kolor włosów tylko naturalny, jeden c**j jaki, ma mi się po prostu podobać, nie mam jakiegoś tam wzorca czy ideału, no i oczywiście nie może być pusta, bo k***a takich ludzi to ja nie cierpie.

Opublikowano

Ładna, zgrabna, lubiąca sie przytulać i całować, tolerancyjna, najlepiej bogata, tylko nie ruda. Jakby co to zapraszam na PW.

Opublikowano

MÓWIMY O WYGLĄDZIE a nie o ciele.

co

Ja lubię niskie dziewczyny, straasznie mi się takie podobają, wysokich po prostu nie lubię... takie brzydkie się wydają (bez obrazy :ninja:), brunetki, no czasem niektóre blondynki są fajne, rudych też nie za bardzo lubię jak kilka osób wyżej, ale czasem trafią się całkiem fajne :rolleyes:

3t6EGVz.png

Opublikowano

Brunetka z niebieskimi oczkami - 168cm .. i aby była urodzona 23 marca .. :_: a i imie Iza ;_: 

Opublikowano

Nie za niska, nie za gruba, ale aby też nie była wieszakiem, obojętny kolor włosów (tylko nie jakiś niebieski :f) i aby była w miarę inteligentna. Reszta jest mi obojętna. 

Ważne też jest aby dbała o siebie, ale bez przesady, że nałoży 2kg make-up.

Ładna, zgrabna, lubiąca sie przytulać i całować, tolerancyjna, najlepiej bogata, tylko nie ruda. Jakby co to zapraszam na PW.

Te 2 posty dobrze opisują dziewczynę, bliską mojemu ideałowi  ;)

Jak dla mnie dziewczyna miss piękności nie musi być, byle, żeby miała coś w głowie, nie była zbyt chuda, lub za gruba, wzrost mi obojętny... Nie przepadam też za dziewczynami, które mają od c***a make-upu... A i nie musi być bogata  :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...